Det är lätt att förälska sig i möbler

Det är något med oss människor och våra möbler. Av någon anledning så är det en del av livet som vi verkligen älskar att ta till oss av. Och det är inte bara utseendet och designen som är viktig för oss när det gäller vår affektion för denna vara, det är också funktionen och möjligheterna de ger oss som verkligen kramar om våra hjärtan på helt otroliga sätt. Att säga att man älskar sin soffa, säng eller matbord är inte speciellt konstigt i dagens Sverige.

Det finns också många ställen som det går att köpa möbler, och även om det kanske känns tråkigt med de större varumärkeskedjorna så finns det ändå dem som sticker ut lite i sammanhanget. Möblerna från Trademax är exempelvis sådana som gör att det blir lätt att hitta en personlig stil, efter ett personligt behov, utan att det för den delen blir något slentrianmässigt som går att hitta i var och vartannat svenskt hem.

howardsoffan

Älskar denna Howardsoffan. Bild från Trademax!

När det gäller själva möblerna så är det vissa som jag har ett extra gott öga till. Det gäller speciellt den här härligt svängda soffan. Den står nu i mitt vardagsrum och förgyller min vardag, varje dag. Jag är så väldigt nöjd med den att jag nog aldrig kommer att göra mig av med den, också skulle jag göra det så skulle det i så fall bli en likadan efter. Något som jag dessutom har fått upp ögonen för är den här matgruppen som inte enbart är billig utan också väldigt vacker. Det kan nog bli en sådan matgrupp lagom till skatteåterbäringen trillar in på kontot!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *