En stor inspiration

Ta några minuter och läs den här artikeln.

Det här tycker jag är så himla häftigt. Det är alltså en tjej som såg ett diplom på Nobelfesten som en kalligraf hade gjort, och som då blev inspirerad och bestämde sig för att själv bli kalligraf. Och nu har hon ett företag som blomstrar och har även fått internationell framgång. Det är precis det här som jag vill. Jag vill också kunna jobba med och leva på mitt intresse. Hon säger att det i början mest var uppdrag men att hon senare också började göra egna saker, och jag blir verkligen inspirerad av henne. Att få göra diplomet till Nobelfesten vore ju för övrigt ett väldigt ärofyllt uppdrag. Det skulle man inte tacka nej till!

Men hur som helst, tjejen som det handlar om är kalligraf och formgivare, och det är ofta en vinnande kombination. Även illustratör kan vara en kombo som fungerar bra. Det är något sådant man får satsa på om man ska göra sig en karriär på att vara kalligraf, och jag har stora planer för min framtid. Än så länge vet jag inte exakt hur jag ska gå vidare, men just nu ska jag koncentrera mig på att lära mig så mycket jag kan om kalligrafi först och sedan se i vilken riktning som jag känner att jag vill fortsätta i.

Det är verkligen härligt att se att det finns människor som vågar satsa på sina drömmar och att de faktiskt lyckas riktigt bra också. Det ger mig hopp inför framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *