Nu ska det äntligen bli av

När jag flyttade in i den här lägenheten satte jag upp gardiner i alla rum utom vardagsrummet. Anledningen till att jag inte satte upp några där var för att jag inte hade tillräckligt många gardinstänger. Det blev en sådan där sak som man tänker att man ska ta tag i senare, men det där senare kom aldrig. Istället för att bara göra det har jag istället gått och stört mig på att det ser så tråkigt ut utan gardiner. Lite dumt, kan man tycka.

Men nu har jag bestämt mig för att det äntligen ska bli av, och det första steget blir därför att köpa en gardinstång. Eller två gardinstänger rättare sagt, eftersom det är två fönster. Jag har bestämt mig för att jag vill ha vita gardinstänger. Jag har alltid haft svarta gardinstänger och jag vet inte ens riktigt varför. Det är nog bara gammal vana tror jag, så nu ska jag ha vita. Jag tror att det kan bli riktigt snyggt!

Gardinstänger från Textilgallerian

Det finns en sida som heter Textilgallerian.se som har massor av tyger, gardiner och tillbehör, och där har jag hittat två gardinstänger som jag verkligen gillar. Problemet är bara att jag inte kan bestämma vilken jag ska ta. Den ena heter Charm och den andra heter Chateau. Chateau är något dyrare, men den har å andra sidan också mer detaljer. Den är liksom mönstrad på hela stången och har en snygg liten ”blomma” på väggfästet. Det gillar jag verkligen, men å andra sidan så är jag också väldigt förtjust i knoppen på Charm. Svårt.

Och lika svårt är det också att bestämma vilket tyg jag ska ha. Som tur är kan man få sina gardiner uppsydda i valfritt tyg när man beställer från Textilgallerian, så jag kan välja och vraka som jag vill där. Och man kan få allt från hissgardiner till panelgardiner och andra typer av gardiner så det går att få det precis som man vill. Jag vet att jag vill ha ett mönstrat tyg, men inte mycket mer än så. Och det får inte vara för mönstrat heller utan lite mer diskret mönstrat. Tror jag.

Men först och främst ska jag i alla fall ta och välja mellan de två gardinstängerna, så får jag gå vidare och välja tyg sedan. Det kommer nog att bli ännu svårare kan jag tro, med tanke på att det finns väldigt många tyger att välja mellan på Textilgallerian.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *