Träningen

Jag kom just på att jag inte har skrivit något om mitt träningsintresse. Jag tränar 2-3 gånger veckan och min melodi är att göra lite av varje. Många har ju någon eller några träningsformer som de håller på med, men jag är en person som lätt tröttnar om jag gör samma sak om och om igen, så jag kör en väldigt varierad träning. Det blir gympapass, spinning, yoga, styrketräning, löpning, skidåkning, cykling, simning och helt enkelt det jag känner för den dagen.

För att jag inte ska fuska med träningen så måste jag tycka att den är rolig, och då behöver jag mycket att välja på. Då slipper jag tänka att jag verkligen inte orkar ta exempelvis en löprunda idag för att det är så regnigt och trist väder, utan jag kan istället tänka att det här en perfekt dag för några längder i simhallen eller ett pass på gymmet. Det fungerar väldigt bra för mig och jag kan anpassa mina träningspass efter humöret och dagsformen. Yoga är till exempel bra om man har haft en stressig dag.

Jag blir också väldigt peppad av att träna tillsammans med kompisar. Vi är några stycken ur Den Kalligrafiska Kretsen som gillar att träna, så vi brukar ses ibland och träna ihop. Det är ju mycket roligare när man kan förena nytta med nöje. Och genom att träna med andra så kan man också hitta nya träningsformer som man kanske inte hade provat på ensam. Jag har hängt med kompisar på en del pass som jag inte alls trodde att jag skulle gilla men som faktiskt visade sig vara riktigt roliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *