Välkommen till världens bästa blogg!

Okej, det är kanske inte helt rätt att kora den här bloggen till världens bästa blogg redan innan den har hunnit starta, men jag tänkte att det är bäst att börja med en kickstart och lite positiv energi! Vem vet, det här blir kanske världens bästa blogg, och så länge jag tycker att den är det så är det ju faktiskt en sanning, för det är ju mina åsikter som skrivs här. Så nu bestämmer jag att den här bloggen har stor potential att bli världens bästa blogg, och så försöker jag tänka på det när jag bloggar.

Hej, förresten. Jag glömde att presentera mig. Jag heter Amanda och det här är min blogg om mig själv och mitt största intresse som är kalligrafi. Bloggen heter Den Kalligrafiska Kretsen eftersom det är namnet på en grupp människor som alla är totala kalligrafinördar, myself included. Vi är inget hemligt sällskap eller så, utan helt enkelt bara ett kompisgäng som delar samma intresse. Namnet är egentligen lite av ett skämt, men det har hängt med och liksom blivit vad vi kallar oss.

Här kommer jag att skriva om vad vi hittar på tillsammans, och det är allt från kalligrafi till saker som inte alls har med det att göra. Vi träffas till exempel och lagar mat tillsammans ibland. Fast det blir förstås en hel del kalligrafisnack ändå. Det blir ju lätt så när nördar träffas. Jag kommer också att blogga om mitt liv i övrigt, så det blir en blandning av olika ämnen.

Ha det bra så länge! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *